Huisreglement

 1. Patiënten worden geacht op de afgesproken tijd te komen. Na 15 minuten komt de behandeling te vervallen.
 2. Afmelden van een afspraak moet minimaal 24 uur van tevoren worden gedaan. Indien de praktijk gesloten is kan een bericht worden achtergelaten op het antwoordapparaat.
 3. Indien een patiënt niet op komt dagen, zonder geldige reden afbericht of te laat komt, wordt deze behandeling bij de patiënt in rekening gebracht. Deze factuur kan niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekering.
 4. Wij zijn niet verantwoordelijk wat betreft de dekking voor fysiotherapie/manuele therapie in het verzekeringspakket. Indien gewenst kunt u het max. aantal behandelingen aan ons doorgeven. De praktijk houdt namelijk geen rekening met uw maximale dekking.
 5. In sommige gevallen komt u in aanmerking voor een vergoeding uit het basispakket (lijst borst). Hierbij vallen de eerste 20 behandelingen wel onder de aanvullende verzekering. Vraag uw therapeut, indien nodig, om meer informatie.
 6. Voor de tarieven per behandeling verwijzen wij u naar het overzicht tarieven welke in de praktijk hangt.
 7. Indien een patiënt niet (meer) aanvullend verzekerd is dienen de behandelingen telkens na afloop te worden gepind.
 8. Er wordt van de patiënten verwacht dat zij zich voor een behandeling hebben opgefrist en een (grote) handdoek meenemen.
 9. Bij binnenkomst kunt u direct plaatsnemen aan de tafel. Het kan voorkomen dat de therapeut iets uitloopt waardoor u wat langer moet wachten.
 10. De praktijk is niet verantwoordelijk voor diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen.
 11. Er dient zorgvuldig te worden omgegaan met de fitnessapparatuur. Indien een apparaat niet (goed) functioneert of als het gebruik onduidelijk is verzoeken wij u hulp te vragen.
 12. Wij verzoeken u de apparatuur netjes en schoon achter te laten voor anderen.
 13. Indien u gebruik maakt van de douche wordt u geacht deze schoon achter te laten.