11-05-2020 Coronamaatregelen: U kunt bij ons een afspraak maken. Wij werken volgens de veiligheidsvoorschriften van het RIVM. Wanneer u corona gerelateerde klachten heeft, komt u niet bij ons op de praktijk. Wij zullen dus altijd naar uw gezondheid vragen bij het maken van een afspraak.

 

De praktijk in Waarland

Kerkstraat 63 (zij ingang dorpshuis)

Naast onze locaties in Heerhugowaard, Oudkarspel en Broek op Langedijk, hebben we al meer dan 20 jaar een praktijk in Waarland. De praktijk is gevestigd in het dorpshuis van Waarland.

Afspraak maken:

Voor het maken van een afspraak kunt u ook rechtstreeks bellen met de praktijk in het dorpshuis op telnr. 0226-420558

De SPECIALISATIES

Naast reguliere fysiotherapie en revalidatie, kunt u bij ons terecht voor:

Ook hebben we de beschikking over een echoappraat. De therapeut kan, als aanvulling op de therapie(zonder extra kosten), besluiten een echo te maken om meer inzicht te krijgen in pezen, spieren en gewrichten. Er kan zo bijvoorbeeld een beeld gevormd worden over de belastbaarheid van bepaalde structuren.

Omdat de therapeuten in Waarland ook werkzaam zijn in een van onze andere locaties, kunt u ook bij hen terecht voor bijvoorbeeld shockwavetherapie en dryneelding.

*  We zijn aangesloten bij het claudicationet. Wanneer u een verwijzing heeft voor claudicatiotherapie (etalagebenen)kunt u dus ons terecht. De therapie is zo effectief dat er is besloten dit te vergoeden vanuit uw basispakket.

 

Deel dit: